Trend Series

De prijswinnende Trend series biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen gekozen kan worden tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. De keuze is of de motor zich in het midden, voornaaf of de achternaaf bevindt. De ideale fiets voor stedelijk gebruik of juist lange toertochten. 

Krachtige én stille aandrijving

De prijswinnende Trend series biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen u kunt kiezen tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Dit komt het door het geavanceerde Silent Drive Systeem. Hiermee blijft de motor geruisloos, ook tijdens het optrekken. Ongeacht de keuze van de aandrijving. Zo is er een sportieve achterwielaandrijving met derailleurversnellingen, een zeer krachtige en stille middenmotor of de alomgeprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Het aluminium frame heeft bij alledrie de modellen dezelfde geometrie. De lage instap, verstelbare handvatten en een verstelbare stuurpen maken hen de ideale all-rounder.

Het testpanel van de Consumentenbond heeft de QWIC Trend³ Lite beoordeeld met een 7.6 in de Elektrische fietsen test mei 2014. Dit maakte hem tot beste elektrische fiets in zijn prijsklasse. Met name de bouwkwaliteit, elektrische ondersteuning en bediening werden als zeer goed beschouwd. De Trend Serie elektrische fietsen is verder verfijnd. Deze e-bikes beschikken over een verbeterde accutechnologie en elektronica gebaseerd op de duurdere premium series.

Alle elektrische fietsen uit de Trend Serie zijn voorzien van een ergonomisch digitaal display met uitgebreide functies en 8 ondersteuningsstanden. De e-bikes zijn uitgerust met een 375 Wh Li-ion accu met een bereik tot 110 km. De accu is tevens voorzien van het One Key ART approved security systeem waarmee de accu en de fiets met één sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

 

Trend MN7.2 HS11 - Middenmotor

Trend MN7.2 RV - Middenmotor

Trend FN7.2 - Voormotor

Trend FN7 Lite - Voormotor