Premium Series

QWIC introduceert de premium collectie, elektrische fietsen met een geheel nieuwe aandrijftechniek. In navolging van de successen met de Trend-lijn elektrische fietsen (3x verkozen tot beste elektrische fiets) is met de Premium-lijn een volgende stap gezet. Keuze uit hoogwaardige e-bikes met derailleur-, naafversnellingen of automatische versnellingen.

De premium series zijn lifestyle  met enkel hoogwaardige componenten. Het handgemaakte aluminium frame is uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. De bekabeling loopt zoveel mogelijk door het frame en de lasnaden zijn door middel van ‘smooth welding’ bijna onzichtbaar. Het unieke en stoere design van de premium series elektrische fietsen is onlangs beloond met de red dot design award

Tweewielaandrijving
De QWIC premium series beschikken over tweewielaandrijving. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen trap- en motokracht, maximale tractie en grip. Het efficiënte elektrische systeem met 8 verschillende bekrachtigingsstanden, krachtige 250W Ultra Low Friction+ motor en het Silent Drive systeem maken de QWIC e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als lange toertochten.

Betrouwbare accutechniek uit de automotive sector
De 36V Li-ion accu gebruikt de modernste technologie uit de automotive industrie. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een usb aansluiting, waarmee eenvoudig de fietsnavigatie, tablet of smartphone bijgeladen kan worden. De elektrische fietsen worden standaard geleverd met 375 Wh, maar er is een upgrade mogelijk naar 470 Wh of zelfs 625 Wh. Met de laatste accu is een bereik mogelijk tot circa 180 km.

 

Premium MA8tour - Middenmotor

Premium MN8tour - Middenmotor

Premium MN330tour - Middenmotor

Premium MN8belt - Middenmotor

Premium MN8 - Middenmoter

Premium MN7 - Middenmotor

Premium MN7vv - Middenmotor

Premium FN7.1 - Voormotor