Performance Series

QWIC introduceert de Performance serie, elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker.

Handgemaakt aluminium frame

Het door één vakman met de hand vervaardigde aluminium frame is met oog voor detail tot stand gekomen. De unieke frame geometrie en ruime verstelbaarheid maken framematen overbodig. Het gepatenteerde achterpad zorgt dat de schijfremmen, ketting en wielen zeer precies afstelbaar zijn. Het frame is tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders. Perfectie tot in de kleinste details

Hoogwaardige componenten en ongekende prestaties
De performance series elektrische fietsen beschikken over een zeer efficiënt elektrische systeem met 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. Binnen het performance segment zijn er verschillende typen ondersteuning beschikbaar. Kies uit een efficiënte naafmotor in het achterwiel of een krachtige middenmotor. Dit elektrische systeem is te combineren met een ruime keuze uit verschillende transmissies. Bijvoorbeeld naafversnellingen, derailleurversnellingen of zelfs geheel traploos schakelen met het state-of-the-art NuVinci N360 systeem. Deze versnellingsnaaf biedt een ‘oneindig’ aantal overbrengingen binnen het bereik van de naaf. Zo zit u altijd in de juiste versnelling.

Accukeuze: tot 220 km bereik op één acculading
State-of-the-art accutechnologie biedt een capaciteit tot maar liefst 735 Wh. Dit maakt de e-bikes zeer geschikt voor hogere snelheden en langere ritten. Dagelijks comfortabel op de fiets naar het werk? Met de QWIC Performance serie kunt u zelf uw actieradius bepalen door middel van het accukeuze systeem.

 

performance MN380 - Middenmotor

Performance MD10 - Middenmotor

Performance RD10 SPEED - Achtermotor

Performance RD10 - Achtermotor