E-Speed pedelecs

Een speed pedelec is een elektrische fiets die een ondersteuning biedt tot 45km/u, uiteraard moet je zelf ook nog meetrappen.
Hierdoor valt de speed pedelec wel onder de wetgeving van een scooter klasse B. Waardoor je een nummerplaat en een verzekering nodig hebt, plus het dragen van een helm is verplicht.
Deze speed pedelecs zijn ideaal wanneer je grotere afstanden moet afleggen naar het werk. Zo kan je de auto aan de kant laten staan en kan je jezelf vlotter door het verkeer bewegen. Ook de lage kostprijs van het verbruiken van energie en het makkelijk parkeren van de fiets zijn grote voordelen. 
Je krijgt trouwens ook de km-vergoeding voor woon-werk-verkeer van € 0,23 / gereden km. Zo heb je snel je elektrische fiets terugverdeind! 

Performance MA11 SPEED - Middenmotor

Performance MD11SPEED - Middenmotor

Performance RD11 SPEED - Achterwielmotor

Performance RD10 SPEED - Achtermotor

Snel en veilig door de stad. De QWIC Performance RD10 Speed pedelec brengt je snel op je bestemming. Snelheid, design en sportiviteit maakt deze elektrische fiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De krachtige achterwielmotor met krachtsensor in combinatie met derailleurversnellingen zorgt voor een sportieve rijervaring. Volledig uitgevoerd met hydraulische schijfremmen met dubbele remklauw en remonderbrekingssensor, waardoor ook bij hogere snelheden de veiligheid gewaarborgd is. De fiets is afgemonteerd met een Kentekenplaatverlichting, remlicht, zijspiegel, claxon en antislip trappers. De luchtvering in de voorvork zorgt voor een uitstekend rijcomfort. Kortom, de ideale high speed pedelec bike in prijs-kwaiteitsverhouding!