Drive Electric... It's the future!

Welkom bij Electric Scooters & Bikes

Elektrische fietsen, elektrische scooters en
elektrische motoren uit Midden West-Vlaanderen

Electric Scooters & Bikes is uw West-Vlaamse partner bij uitstek in de wereld van elektrische tweewielermobiliteit, met meer dan 10 jaar ervaring in deze elektrische voertuigen en meer dan 30 jaar ervaring in elektrische motoraansturingen.

We staan als de grootste speciaalzaak in elektrische tweewielers in Belgie,  u heel graag persoonlijk te woord om uw ideale elektrische fiets, speed pedelec, elektrische scooter en elektrische motorfiets te helpen kiezen. 

Dus wenst u een elektrische fiets, scooter, step of motor te kopen, bekijk dan zeker even onze website, of kom graag eens langs in onze 500 M² grote toonzaal  in Roeselare (Hooglede-Gits) waar we alle modellen in de showroom hebben. Begeleiding, uitleg en testritten steeds mogelijk.
Alvast welkom.

Gesloten van 22/05 t.e.m. 30/05. Terug open 31/05.

Waarom elektrisch rijden?
- niet meer langs het tankstation
- lage rijkost
- lage onderhoudskosten
- geen geurhinder
- geen lawaai
- ecologisch & duurzaam
- geen inschrijvingstaks
- geen rijtaks
- aftrek personenbelasting
- aankoop scooter niet duurder dan benzine

Waarom overschakelen naar een tweewieler?
- geen parkeerkosten
- geen parkeerprobleem
- vlotter door het verkeer

Electric Scooters & Bikes Brugge

ELECTRIC SCOOTERS & BIKES

Electric Scooters & Bikes: elektrische tweewielers
E-Fietsen, E-Scooters en E-Motoren onder één dak in een pand van 1000m2 te Hooglede-Gits (vlakbij Roeselare). Makkelijk te bereiken via de afrit van E403 Roeselare-Beveren en parkeren kan je gratis aan de deur.

Alle producten zijn voorzien van de beste service. Leveringen en ophalingen kunnen ook worden voorzien, daarvoor hebben we onze eigen transportdienst.